Silkeborg Arkivs logo
Menu Close

SIF-historie

SIF-fotoarkiv

Billedarkivet udarbejdes løbende af frivillige i SIF. Fotos fra SIF's mere end 100 år gamle historie afleveres til personer, der kan bidrage med at sætte navne på personer og begivenheder.
Det er derfor muligt at fremsøge fotos ved at indtaste navne, begivenheder og evt. et emneord som "fodbold" i søgefeltet.
Du kan indsnævre søgeresultatet med flere søgeord og mellemrum. Fx "fodbold henrik". Så vil søgemaskinen finde de fotos, der er registreret med hvert af disse ord ét eller andet sted i registreringsteksten til det enkelte foto.
Når du klikker "Send" føres du til en ekstern side med søgeresultaterne.

SIF Billedarkiv 

Jens Anker Tvedebrinks samling

I søgefeltet herunder kan du søge ned i den del af Jens Anker Tvedebrinks samling, som vedrører SIF i perioden 2008 til 2015. Jens Anker har generøst stillet sine fotografier til rådighed for SIF. Jens Anker var fotograf for Midtjyllands Avis fra 1983 og til 2015 og alle fotos i samlingen er taget i forbindelse med arbejde for avisen.
Når du klikker "Send" føres du til en ekstern side med søgeresultaterne.SIF-historie

Herunder kan man klikke sig frem til et væld af andre kilder til SIFs historie. Kilderne er delt op efter sportsgrene, mens én kategori er SIFs Hovedafdeling

Hovedafdelingen Fodbold Håndbold
Cricket Atletik