Silkeborg Arkivs logo
Menu Close

Instagram

Indsamling via Instagram – #mitsilkeborg.

Silkeborg Arkiv vil gerne have fat i nogle af de mange digitale optagelser fra vores samtid. Det er vores opgave at sørge for at få dokumenteret nutiden til fremtiden.

Til formålet har vi lavet en side på det sociale fotodelingssted Instagram på kontoen @silkeborgarkiv. Her viser og deler (reposter) vi nogle af de mange billeder, som vi håber, at I alle sammen fremover vil dele med os på #mitsilkeborg.

Skyd og del dit yndlingssted eller et mærkeligt sted med os. Din gade eller dit hus eller et sted, som du har en god historie om. Det kan også være fra en dejlig oplevelse i Silkeborg og omegn.

Sådan kommer du i gang:
• Hent den gratis app ”Instagram” til enten smartphone eller tablet.
• Opret dig som bruger – evt. med dine facebookoplysninger, så bliver du automatisk instagramven med dine facebookvenner
• Begynd at ”følge” @silkeborgarkiv
• Del – eller ”tag” et billede med #mitsilkeborg
• Skriv en tekst til billedet

Ikke Instagram-bruger?
Hvis du ikke er bruger af Instagram, men har taget nogle billeder, du gerne vil dele med os, kan du også sende dem til os vedhæftet en mail – arkiv@silkeborgbib.dk

Stadig interesseret i ”gammeldags” billeder
Vi skal lige huske at understrege, at vi selvfølgelig stadig er meget interesseret i at indsamle og bevare ”gammeldags” billeder – om det er gode gamle papirbilleder, negativer eller de mere almindelige digitale udgaver.