Page 160 - Sytten 1995
P. 160

ner om bespisning og ind-  Nceste kamp var mod Bre-  vinde  enormt  stort.  Sa  pa mal af Bemt Laier, Mi  Der var lidt tvivl om SIF'
 kvarteringssteder.  der0d fra Danmark, og her  traener J0rgen H0y valgte at  chael Jacobsen (straffe) og  eme var blevet nr. 3 eller 4,
 Drengene samt deres le-  var der aldrig tvivl om re-  give de drenge, der ikke  Jacob Juul.  men det endte med en 4.
 dere skulle bo pa en skole,  sultatet. Det blev til en sik-  havde faet sa meget spille-  Nu var holdet pludselig i  plads. Et resultat som hol
 der »la lige om hj0raet«.  ker sejr pa 2-0 pa mal af Ja  tid, chancen i denne kamp.  semifinalen. Her var mod-  det havde al mulig gmnd til
 Igen fik J0rgen H0y et kort  cob Juul i  1. halvleg og  Spilleme fra Litauen viste  standeren  Zeeburgia  fra  at v$re slolte af!
 stukket ud, men - ligesom  Bemt Laier i 2. halvleg. I  sig at vffire enormt store, ja,  Amsterdam, som  hurtigt
 ved Bremen - matte vi gen-  denne kamp forstod holdet  den mindste SIF'er naede  bragte sig foran med 1-0,
 nem en »sightseeing-tur« i  bedre at lade bolden g0re  vel'ikke flere af de litauiske  men Dennis Karlsen var pa  Ogsa tid til
 Amsterdams forst$der, in-  arbejdet. Og det var ogsa  spillere til skulderen. Da de  pletten og udlignede till -1.  andet end fodbold
 den skolen blev fundet.  n0dvendigt, for det var uli-  samtidig var hurtigere end  Men sa var der ogsa »ud-  Ind imellem kampene blev
 deligt varmt.  SIF'eme, l0b de bare fra  solgt«. Efter 14 minutter i  der naturligvis ogsa tid til
 Torsdagen  startede  med  dem, sa 1, halvleg endte 5-  2. halvleg scorede holl$n-  sightseeing i  Amsterdam,
 Gruppeinddeling  kampen mod Delaware fra  0 til Pamania.  derae sejrsmalet til 2-1.  ligesom  det  nasrliggende
 Kampprogrammet   blev  SIF'eme havde rigtigt »faet
 USA, og det var med bange
 studeret ivrigt - hvem var  anelser,  man stillede  op.  0reme i  maskinen«, som
 man  kommet  i  gruppe
 Holdet havde slaet Brede-  trsner J0rgen H0y udtrykte
 med? Det viste sig hurtigt,  det i pausen.  Nyt redsliabsskur
 r0d med 4-0. Men drengene
 at  man overhovedet ikke  pet gik dog noget bedre i 2.
 overgik sig selv, og kom
 kendte noget til de 0vrige  halvleg, hvor det kun lyk-
 foran 1-0 ved Dennis Karl-
 hold, som var:
 sen, inden Delaware udlig-  kedes Pamania at score to
 Delaware fra USA, Pama-  nede pa straffespark. Dela  gange til slutresultatet 7-0.
 nia fra Litauen, Randals-  Rasmus Trangbask - anfprer -  ware dominerede resten af  Holdet sluttede demted pa
 skreg sig has og misiede
 town  fra  Nordirland  og  4. pladsen i deres pulje. Det
 stemmen!  kampen,  men  SIF'eme
 Breder0d fra Danmark.  holdt stand. Ja, sejren var  bet0d, at holdet gik videre i
 Onsdagen  startede  med  faktisk  inden  for  rsekke-  tabemes  rsekke,  og  her
 indmarch af samtlige natio-  stykke  vej fra  Sportpark  vidde, da en stor chance  skulle  de  om  fredagen
 ner med deres flag. Der var  Ookmeer.  kort f0r tid blev misbrugt.  ni0de 3'eren fra en anden
 deltagere fra 28 nationer,  Den f0rste modstander var  Efter kampen uddelte de  gmppe, nemlig  Proposta
 og de kom fra hele verden,  Randalstown  fra  Nordir  amerikanske ledere kasket-  fraltalien.
 sa  fjemt  som  Brasilien,  land. Holdet viste  sig  at  ter til alle drengene - et me-
 USA, Israel og Malta, sa  vsere robust spillende, og  get populasrt indslag. Kam  Fredagens kampe
 det var et betagende syn, da  det gik ud over malmand  pen var vigtig, den .gjaldt  P®t italienske hold viste sig
 landenes  repr^sentanter  S0ren Juhl, der matte for-  faktisk kampen om 2. og 3-  1 ^®re en let modstander.
 var  opmarcheret  pa  sta-  lade banen efler et sam-  pladsen,  for  den  sidste  et blev til en sejr pa hele
 dion. lalt 250 hold deltog i  menst0d med en nordirsk
 kamp gjaldt Pamania
                    Jacob Juul
 stcevnet.  angriber.  Litauen, der havde vseret  i 1  • halvleg, to mal af S0ren
 Alle havde balloner med,  Malmanden fra lilleputhol-  helt suveriene og vundet  rangb^k i 2. halvleg og 1
 og de blev sendt til  vejrs  det, Jeppe H0y, kom ind i  alle deres kampe.  j^al af Bemt Laier.
 som tegn pa, at staevnet var  stedet, og han gjorde det  Sa det  uafgjorte  resultat  ^  blev  det  pludselig
 abnet, og det hele sluttede  fortraeffeligt.  mod Delaware bet0d sik-  uf^ndende.  Hvor  langt
 med fyrvaerkeri og edsaf-  SIF'eme var toneangivende  kert, at holdet matte n0jes  ^"nne man na? Den n$ste
 lasggelse.  i 1. halvleg, som endte 0-0,  med 4. pladsen.  ^dstander  var  nemlig
 men iremes  bedre  fysik  Og kampen mod Pamania
 De f0rste kampe  gjorde sig  gaeldende i  2.  viste sig da ogsa at blive  fr ^?®^"'^®sterraskkeholdet  I forbindelse raed ombygningen af Sbholthuset mtoe det gamie
                                reSsskur lade livet. Men med den satdvanlige sans for gen-
                                                ^  Laursen at rejse et helt nyt redskabs-
                                redskabss
      P.®Vordingborg.
 Drengene skulle spille de  halvleg, og 10. minutter f0r  lige sa vanskelig som fryS"  ®n holdet rejste sig endnu
 res  kampe pa Sportpark  tid sikrede de sig sejrsma-  tet. Med 3 point pa tavlen  re'^Ser og en enkelt ny plade blev kdbt! Plot er det