Page 123 - Sytten 1985
P. 123

stadion. Kampen blev
 komme med i finalestaevnet,.                           »det bras vil jeg ikke sta
                               overvaeret af 2.331 tilskuere.
 bar talentholdet ydet en flot                          model til«. Resultatet biev
                               1  kampen i  2. div. i  cricket  en sejr til Viborg pa 2-0.
                               problemer. Det blev nemlig  udnyttet i 2. div. kampen
 folgende spillere:  nederlag pa bare 50                mod Skovbakken i Arhus.
      sekunder i  udekampen mod  en flot sejr over B 1909 og
 Kent Dahl                                              SIFerne havde taget skeen i
      Birkerod til en sejr pa 2-1.  dermed igen 6 point til SIF.
 Alan Jensen                   Ved de abne svenske      den anden hand og var fast
 Jens Trier (anforer)  I cricketspiliernes 2. div.  mesterskaber, hvor nogle af  besluttet pa at siette det
 Jesper Toft  vandt SIF en overraskende                 dariige indtryk fra kampen i
      sejr over nedrykkerne fra 1.  verdens bedste bueskytter
 Jan Rasmussen  ^^v. Arhus. Sejren gav SIF 6  varsamlet, biev Jan  Viborg. Resultatet blev
 Lars Holm   ^                 Jacobsen nr. 4 i  fristil i jagt-  desvaerre et nyt nederlag,
 Carsten Rojkj^r   W  ^PDint mod Arhus 1.              ,dennegang pa 1-0 til
      16.05.:                  og feltskydning.
 OieSorensen                                            Skovbakken.
      Pa en god fighterviije og
 Anders Christensen
      med koncentreret spil blev  09.06:                20.06.:
 Ole Larsen                    B 1909 havde grund til at  Det lykkedes ikke SlF's
      sejren over Hjorring i 2. div. i
 Lars Dahl                     vaere tilfredse med at kunne
 Fin saeson for  Frank Pedersen  cricket hevet hjem. Sejren  rejse fra 2. div. kampen i  talenthold i fodboid at
                                                        komme med i  DBU's
 Torben Christensen  gav igen SIF 6 point.
                               fodbold mod SIF pa       finalestsevne. i  en god og
 Tr^nere lb Laursen og  19.05:  Silkeborg stadion med det  velspillet kamp tabte holdet
 fodbold-talenterne  Eriing Fisker  Koldings taktisk betonede  ene point. Oie Kristensen  2-3 til Viborg.
 Hoidieder Peter Gam.  spil i 2. div, opgoret i fodboid  braendte nemlig et straffe
      paSiikeborg stadion mod
 SlF's og Viborg's talenthold  det ogsa laenge udtilat  SIF var ikke lige SIFernes  spark i 1. halvleg for SIF, der
 modtes i kampen om at  kampen matte afgores pa  SlF's resultaterl  kop te. Som kampen skred  dermed viile vaere kommet
 kvalificere sig til DBU's  straffespark-konkurrence,  talentturneringen  frem var resultatet 1-1 meget  foran 1-0.
 talent-finalestcevne. De to  men da der manglede 5 min.  retfaerdigt.  For forste gang hjemforte  B.T.
 hold gav hinanden en meget  af omkampen kom Viborg,  1. Oversidder 1 forste runde,  bueskytterne Holstebro-
      23.05:
 fige og god kamp.  med lidt held fraSIFerne  sammen med de fleste  Lokalopgoret i 2. div.  pokaien, og den fine  KIOSKEN
 Efter 2-2 i 1. halvleg, begge  foran 3-2. SIFerne pressede  andre divisionsklubber.  fodbold i Panders meilem  skydning betod, at
 SlF's mal scoret af Lars  2. Ringkobing - SIF 0-2  bueskytterne nu er nummer
 god voldsomt 1 de sidste  Freja og SIF blev i
 Dahl.kunneingenaf  minutter for at fa uafgjort,  Malscorere: Torben  overvaerelse af 3.200  2 i  1. division.
 holdene fremtvinge en  Christensen og Ole Larsen.  SIFs crickethoid i 2. div.
 men Viborg modstod  3:SIF-Grena70   ^  j^skuere vundet af Freja
 a^gorelse i 2. halvleg, sa der  presset.  ^Rd 1-0.  naede kun at spille den ene
 matte omkamp til. Her sa  Selvom det Ikke lykkedes at  Malscorere: Jens Trier ^  27.05:  af de to planiagte kampe i  Kiosken
 Larsen 2, Carsten Roikjasr i-  Weekenden. Mod Husum,        i centrum
 JesperToft 1 og Ole Larsen  Pa et eergeligt straffespark,  der er med idanmarks-
 4.Skovbakken-SIF1-8  begaet af anforer Blaine
 ETGODT MAL:  Jensen, 1 minut for tid,  turneringen pa dispensa
 Malscorere: Anders            tion, vandt SIF og far igen 6
 Christensen 4, Ole Larsen .  matte SlF's 2. div. i fodbold  point og er nu pa en klar
      nojes med uafgjort 2-2 pa
 ^RANK  Lars Dahl 1, Allan Jensen  hjemmebane mod Svend-  andenpiads i  raekken.
 og Claus Bisgard ^ -
 .
      borg.                    13.06.:                      Sondergade 26
 5. Banders Freja - SIF T                                   Telefon 820346
 Malscorere: Lars Dahl 2,  03.06;  Den var belt gal med
 Jepser Toft 1 og Anders  I en bade uskon og trist  SIFernes kampvilje i 2. div.
      kamp matteSIF's2. div. i  kampen pa udebane mod
 Christensen 1.
                               Viborg. En vred Bjarne
 Tvaergade 16 Telefon 829966
 Tv/aom-aHa "IR   QOQi  6. SIF-Viborg 2-3  fodbold se sig slaet med 0-1  Jensen udtaler til Avisen,