Page 65 - Sytten 1981
P. 65

Drengene modte 1 deres kvart-  Juniorerne modte i finalen  traeningsdragt som topscorer,
 Ynglinge - pulje 3  Drenge - pulje 10  vinderraekken, og som man  Hos yngiingene stod Carl P. for
 SV De Musschen, Holl  6  8-0  Coltness2,Skot[and   5 16-2  kan se, vandt sSvel vore  finale SB. Her endte den  Fredericia KFUM, der blev
 Sulfeldt, Tyskland  4  2-2  SIF   5  6-1  ordin$re kamp1-1, men SB  besejret med 2-1, her blev  overr$kkelsen af Eurosport-
 ynglinge som juniores deres
 VDO Ulthoorn 2, Holiand2  1-3  SV Freudental. Tyskland .2  5-6  vandt straffespark-  Fredericia KFUM nr. 2 og  pokalen til anfareren for SIFs
 pulje, mens drengene mStte
 Nanset, Norge  0  0-6  Postalia, Holland   0  1-19  konkurrencen med 3-2 og  Ronne nr. 3.  ynglingehold, Brian SkSrup, og
 nojes med en 2.-p[ads, dog kun
 Ynglinge - pulje 4  Drenge - pulje 11  dermed kampen 4-3. Pet  Yngiingene vandt deres finale-  der var traeningsdragter fra
 i kraft af darligere mal-
 SIF  5  4-0  RKTVVl.Tilburg,Holl....5  6-0  betod et farvel til drengene i  kamp over Solvesborg, Sverige,  Adidas til Kim Pedersen for
 regnskab end puijevinderen.
 Kjellerup  4 12-3  Fredericia KFUM   4  1-0  turnerlngen. De sluttede pa 5.-  bedste indsats samt til Claus
 Yngiingene vandt kvartfinaie-  med 2-1. Her blev Solvesborg
 Dreisten, Tyskland  2  1-5  Engesvang   3 11-1  pladsen blandt de 16 hold,  Skovgard som topscorer.
 kampen over Sulfeldt med 7-0,  nr. 2 og SV de Musschen,
 V. Kranenburg, Holland ..0  0-9  VV Kranenburg, Holland.O  0-17  men ydede en god indsats, bl.  Alle spillere p3 det vindende
 og 1 semifinalen blev Virklund  Holland, nr. 3.
 luniores - pulje 5  Drenge - pulje 12  a. spillede de i deres  hold fik et keramikaskebaeger
 besejret med 3-0.
 SIF  6 15-0  RKTVV2.Tilburg,Holl,...4  4-3           skaenket af Silkeborg
      indledende kamp uafgjort med
 Kilburn, Hawks 2,  Funder   3  4-4
 J uniorerne vandt deres  de senere vindere, Coltness fra  kommune. Fair-play-pokalen
 England  4  6-9  FC Abcoude, Holland   3  3-3
 kvartfinaiekamp over SV D  ^^tland.                  tilfaldt VDO Ulthoorn,
 Kranenburg, Holland  1  1-6  SilkeborgKFUM   2  2-3
 Musschen med 80 og var                               Holland.
 Postalia, Holland  1  1-8
 Klar til kvart- og semlflnaler  dermed klar til semifinale,  Finalekampe og praemie-  Kl. 17,30 kunne Carl P.
 Juniores  pulje 6
 Efter lerdagens kampe gik nr.  hvor Ronne blev besejret med  overraskkeiser  meddele st$vnet for afsluttet,
 Hanstholm  3  3-2
 1 og 2 1  hver pulje videre 1                        og han gjorde det med nogle
 SV De Musschen,  2-0.  Sondag eftermiddag var man
 Holland  3  5-4  sa klar til finalerne. Finalen i    bemsrkninger om, at han
 FC Abcoude2, Holland....3  3-2  drenyeraekken slod mellem  habedc. man her havde
 Kilburn, Hawks 1  2  14  Silkeborg Boldklub og Coltness  knyttet forbindelser ud over
 Juniores - pulje 7  fra Skotland, og her trak        landegrasnserne.
 R0nne IK  6  80  skotterne det l<engste strS ved
                                                      Fcst i Seholthallen
 PC Abcoudel. Holland...4  2-2
      at vinde med 2-1. Det                           Sondag aften sluttede med
 Ona SV Gouda, Holland .2  2-5
      medforte jublende scener
 SVQuelle, Tyskland.  .0  0-5                         diskotek i Soholt-hallen, hvor